joi, 15 septembrie 2011

Pentru cei cu mintea si sufletul deschis ...

Pentru cei dornici de o viata sanatoasa, in adevaratul sens al cuvantului, am onoarea de a va anunta desfasurarea unui extraordinar targ raw food, chiar la noi in Romania.

Iata un cateva informatii "Prin intermediul acestui targ dorim sa promovam stilul de viata sanatos bazat pe consumarea intr-o mai mare masura (neexclusiva) a fructelor, legumelor si verdeturilor in starea lor naturala, cruda, proaspata si prin consumarea sucurilor naturale, proaspete, pline de vitamine, enzime si minerale, obtinute prin procedee ne-centrifugale, precum si constientizarea riscului crescut de afectiuni provocate de o alimentatie neechilibrata, plina de E-uri si grasimi care conduc la imbolnavirea si imbatranirea timpurie a corpului (boli cardiovasculare, obezitate, diabet etc.)." Ligia Pop


Ar fi importanta sa va lasati mintea deschisa catre o astfel de cale... pentru ca doar beneficii care mai de care vor intra in viata dumneavoastra.

Pentru mai multe detalii puteti vizita aici.

Un comentariu:

  1. Multumesc Alina, apreciez ajutorul! Targul national Raw Generation este la a 4 editia si a anul acesta va fi pe 25 martie, 2012 la Rin Grand Hotel si editia 5 a in toamna daca vom fi sanatosi. Va asteptam pe tot cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere