duminică, 7 august 2011

Orez de conopida

Si cum cu micul dejun nu am avut nici o problema, adevarata provocare a aparut la pranz... ce mananc?
Si multumita lui Angi vezi reteta si pe blog-ul ei aici. Am savurat cu mare placere acest fel -

Orez de conopida.
Ca ingrediente folosim:
  • 1 conopida
  • 2-3 cepe verzi sau o ceapa mica in lipsa celor verzi
  • 3-4 lg ulei masline
  • 1 legatura patrunjel
  • zeama de la 1 lamaie
  • sare de mare
  • oregano

Mod de preparare:
Conopida se desface in bucatele mai mici si pune in robotul de bucatarie pana cand se marunteste si arata ca orezul. Ceapa si patrunjelul se taie marunt si se aduga la "orez". Adaugam sarea, zeama de la lamaie, uleiul de masline si oregano.
Din foarte mult entuziasm am facut aceasta mutrisoara din rosii de gradina... sunt delicioase, nu doar aspectoase.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu