Asa cum am promis iata-ma cu primele incercari :) de gatit raw food conform celei de-a doua etape.
Sucul verde, cel de toate zilele, care conform retetei date de Andreea Lazarescu aici , contine:
- castraveti - 4 bucati
- tulpini de telina - 3-4 fire
- o bucatica mica de ghimbir
- alte frunze verzi (o mana de spanac, o legatura de patrunjel, papadie, frunze de sfecla, etc.)
- o jumatate de lamaie (sau o lamaie intreaga)
- 6-10 pastai de fasole proaspata (in special pentru diabetici si supraponderali).
Totul se spala bine, ghimbirul se curata de coaja si se pun in storcatorul de legume/fructe sau ce aveti la indemana, chiar si in robotul de bucatarie se poate, doar ca la sfarsit trebuie strecurat.
Nu e doar frumos ci e si delicios, incercati-l. Va rog nu ma credeti pe cuvant merita sa ii savurati aroma si sa va faceti singuri o parere.
Ce proprietati are sucul verde hmmm, oare pe care sa le enumar?
- detoxifierea organismului
- ajuta la oxigenarea sangelui
- grabeste vindecarea unor posibile rani
- scade presiunea arteriala
- este aliatul nostru atunci cand suferim de constipatie
- sursa bogata de vitamine si minerale cum ar fi potasiu, vitaminele A, C, B, K, acid folic, si nu in ultimul rand multe fibre.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu